OY KINOSCREEN ILLUSION LTD

on erikoistunut pohjoismaisten lasten- ja nuortenelokuvien maahantuontiin ja levitykseen. Tuomme vuosittain 2-3 elokuvaa jotka sopivat niin normaaliin ohjelmistoon kuin Koulukinonäytöksiin.

OTA YHTEYTTÄ

Elokuvien päivitykset hoitaa levitysvastaava Bent Blomqvist puh. 040 8610 488 tai sähköposti kinoscreen(at)jippii.fi.

kopioiden palautukset

Klas Fransberg, 040-5872171

Kinoscreen Illusion
Välimerenkatu 14
00220 Helsinki

 

BYT TILL SVENSKA

 

AMATÖÖRIT

Tervetuloa Laforsiin! Pieni ruotsalainen kaivoskaupunki on epätoivoisesti uuden alun tarpeessa. 

Saksalainen halpakauppaketju Superbilly tuo muassaan pienen toivonkipinän harkitessaan asettumista alueelle. 500 uutta työpaikkaa saisi aikaan muutoksen! Nyt on aika saada Lafors maailmankartalle, ilmoittaa kunnanjohtaja ja pian onkin päätetty teettää paikkakunnasta elokuva.  Kulttuuriin budjetoidut rahat ovat kylläkin lopussa, mutta kunnan palveluksessa oleva Musse saa uskaliaan idean: Annetaan koululaisten tehdä elokuva – kouluprojektina demokratian hengessä! Sehän on nykyaikaa, innovatiivista – ja ilmaista ...
 Gabriela Pichlerin menestyselokuva Syödä, nukkua, kuolla saa jatkoa uudesta draamasta, joka on täynnä nokkavaa huumoria ja sykkivää pikkukaupungin sydäntä.
 Harva kykenee tekemään ajankuvaa niin kevyin vedoin sekä kärjistäen että lämmöllä kuin Gabriela Pichler. Kuten hänen läpimurtoelokuvansa Syödä, nukkua, kuolla myös Amatörer sykkii raakaa energiaa, huumoria ja empatiaa. Feelgood-komedia kaikille!

 

"VUODEN PARAS RUOTSALAINEN ELOKUVA" (Svenska Dagbladet)

"Katsojan eteen vyörytetään sata minuuttia teinityttöenergiaa ja ihmisiä, jotka ovat tavalla tai toisella marginaalissa. Tässä elokuvassa äänen saavat sellaiset ihmiset, jotka usein ovat näkymättömissä."  (Selma Vilhunen R&A:n blogissa)

                                                                                         

 

Ensi-ilta: 2.11 2018

 

Pääosissa: Zahraa Aldoujaili, Yara Aliadotter, Fredrik Dahl

Ohjaus: Gabriela Pichler

 

Amatörer (Ruotsi 2018)

K7

kesto 110 min

PRESSIMATERIAALI

TRAILER

MANSIKKAMAA

15-vuotias puolalainen Wojtek matkustaa vanhempiensa kanssa Ruotsiin poimimaan mansikoita. Määränpää on Listerlandet Itämeren rannalla Blekingessä, Etelä-Ruotsissa. Siellä Wojtek tutustuu isännän tyttäreen Anneliin, ja nuoret alkavat tapailla salaa, mutta suhdetta vaikeuttaa heidän keskinäinen epätasa-arvonsa. Anneli ei uskalla näyttää avoimesti tunteitaan koska tietää, ettei ympäristö hyväksyisi heidän suhdettaan. Wojtekin mielestä Anneli leikkii hänen tunteillaan. Lopulta heidän suhteensa paljastuu, mikä johtaa voimakkaisiin reaktioihin.

Wiktor Ericssonin Mansikkamaa on puolalaisen vierastyöläisen ja ruotsalaisen talontyttären liikuttava rakkaustarina. Tarina sijoittuu Blekingin kauniille mansikanviljelyseudulle, mutta se kuvaa vastakohtien ja ennakkoluulojen maailmaa.

 

"Though the setting may be specific, its appeal is universal, boasting a texture so rich, you can practically smell the ripe strawberries in the air."
Peter Debruge, Chief International Film Critic, Variety

 

Ensi-ilta: 24.11 2017

 

Pääosissa: Nelly Axelsson, Stanislaw Cywka, Julia Kijowska

 

Jordgubbslandet

ohjaaja Wiktor Ericsson

Ruotsi/Puola 2016

K12

kesto 93 min

PRESSIMATERIAALI

TRAILER

 

ARYTMIA

 

Sydämen rytmihäiriön mukaan nimetty Arytmia on Boris Hlebnikovin (s. 1972) ohjaama ihmissuhdedraama, joka kertoo ambulanssin ensihoitajana työskentelevästä Olegista ja tämän vaimostaan Katjasta.

Kolmekymppisen kriisiä lähestyvä Oleg on lahjakas ensihoitaja, jonka vaimo Katja työskentelee lääkärinä sairaalan teho-osastolla. Rakkautta on ilmassa, mutta Oleg välittää enemmän potilaistaan kuin vaimostaan. Samaan aikaan kun töissä tapahtuu muutoksia, ensihoitaja viis veisaa säännöistä. Asiakkaat on pelastettava hinnalla millä hyvänsä.

Elokuva on voittanut 17 kansainvälistä palkintoa ja kotimaassaan Arytmia voitti parhaan elokuvan, päänäyttelijän kuin myös yleisöäänestyksen palkinnot Sotšissa, Kinotavrin elokuvafestivaaleilla. Irina Gorbecheva sai äsken Kultaisen kotkan (Venäjän ”jussi”) parhaasta naispääosasta.Vuoden komedia Venäjällä, jossa Sote-uudistus on jo 

toteutunut.

                                                    

                                                    

Suomen ensi-ilta: 11.5.2018


                                                            Ohjaus:: Boris Hlebnikov
                                                            Rooleissa:Aleksandr Jatsenko, Irina Gorbachova .                                                           

                                                            Venäjä 2017
                                                            Venäjän kieli, suomen ja ruotsin tekstitys
                                                            K-12

                                                            119 min

                                                            PRESSIMATERIAALI

                                                            TRAILER

 

                                                        

 

 

 

 


girls lost

(Pojat)

 

Teini-ikäiset ystävykset Kim, Bella ja Momo häilyvät lapsuuden ja aikuisuuden rajamailla. Kesäiltaisin he kokoontuvat Bellan kasvihuoneeseen, vapaalle vyöhykkeelle, jossa kaikki saavat olla sellaisia kuin ovat ympäristön paineista välittämättä. Kun Bella eräänä päivänä tilaa postimyynnistä erikoisia siemeniä, tyttöjen elämä muuttuu. Siemenistä versoava kasvi on kaikkea muuta kuin tavallinen. Se avaa heille ovet poikien maailmaan.

Elokuva perustuu Jessica Schiefauerin romaaniin Pojat.

 

Ohjaus: Alexandra-Therese Keining

Rooleissa: Tuva Jagell, Emrik Öhlander, Louise Nyvall, Alexanders Gustavsson, Wilma Holmén, Vilgot Ostwald Vesterlund, Mandus Berg, Filip Vester, Adam Dahlgren

 

Ruotsi 2016

106 min

F12

Ensi-ilta Suomessa 28.10 2016

DCP/DVD/Blu-Ray

 

 

PRESSIMATERIAALI

TRAILER

OPPIMATERIAALI

 

 

 


AEROBICS – A LOVE STORY

 

Marialla on kehitysvamma ja asuu siksi ylivarjelevan siskonsa Helenin kanssa. Yhtenä päivänä Maria tapaa masentuneen TV-tuottajan Jannen ja he aloittavat rakkausuhteen salaa. Juuri tätä Maria on odottanut - sitä tavallista elämää, rakkautta ja kumppanuutta - mutta kehitysvamman takia rakastunutta paria kohdellaan eri tavalla.

 

Elokuva kertoo rakkaudesta ja oikeudesta rakastaa toista ihmistä.

 

Orlando UFF International Award: Best Dramatic Feature

Toronto International Film and Vide11o Awards (TIFVA): Best Film Narrative Feature-Micro Budget

Cardiff Independent Film Festival: Best Actress, Marina Nyström

Cannes Underground Film Festival: Best Actor: Victor Von Schirach, Best Screenplay: Anders Rune, Niklas Holmgren.

 

Ohjaus: Anders Rune

Näyttelijät: Marina Nyström, Victor von Schirach, Madeleine Martin

Kesto: 74 minuter

K12

Ruotsi 2015

DCP/DVD/BLU-RAY

 

Ensi-ilta Suomessa 13.5 2016
 

PRESSIMATERIAALI

OPPIMATERIAALI

TRAILERI

 

 

 

Pieni siskoni

12-vuotias Stella ihailee isosiskoaan Katjaa enemmän kuin ketään toista. Katja on lahjakas taitoluistelija, ja samalle urapolulle haluaisi pikkusiskokin. Luistelutunnit eivät kuitenkaan ota sujuakseen, ja sipsit maistuvat, vaikka Katjan mukaan huippu-urheilijan pitäisi niistä kieltäytyä. Sitten Stella huomaa että Katja muuten koko ajan syö vähemmän, vaikka treenit vaatisivat enemmän.

Kun sairaus tulee esiin, koskettaa se koko perhettä ja vaikea sairaus lyö säröjä perheen arkeen. Sanna Lenkenin debyyttiohjaus on osin omaelämäkerrallinen. Itse hän nuorempana sairasti anoreksiaa. Pikku siskoni -elokuvassa Sanna Lenken käsittelee vaikeaa sairautta tarkkanäköisesti ja pehmentää sitä sopivalla huumorilla.

Elokuva on palkittu Kristallikarhulla Berliinissä ja yleisön palkinnolla Göteborgissa.


Min lilla syster, Ruotsi 2015
Ohjaus:: Sanna Lenken
Rooleissa: Amy Deasismont och Rebecka Josephson.
95 min

K12
Ensi-ilta Suomessa 11.12 2015

PRESSIMATERIAALI

TRAILER

minlillasyster.tumblr

 

 

TUSEN BITAR

Laulaja ja kitaristi Björn Afzelius (1947-99) oli yksi Ruotsin rakastetuimmista artisteista ja merkittävä hahmo Ruotsin edistyksellisen musiikin liikkeessä. Hän aloitti uransa Mikael Wiehen ja Hoola Bandoola Bandin kanssa, mutta keskittyi myöhemmin soolouraan. Pohjoismaissa hän on myynyt yli 2,5 miljoonaa levyä, mikä tekee hänestä yhden kaikkien aikojen menestyneimmistä ruotsalaisista laulajista. Ja hän on edelleen suosittu. Afzeliuksen kappaleitaan soitetaan esimerkiksi usein tanssilavoilla -- myös Suomessa. Björn Afzelius oli myös hyvin poliittinen, sekä sanoituksissaan että yksityiselämässään. Hän ei pelännyt ottaa kantaa ja tuki - myös taloudellisesti -- kolmannen maailman vapautusliikkeitä. Björn Afzelius ei koskaan puhunut omasta yksityiselämästään, mutta lauluissaan hän kertoi enemmän. Björn Afzelius oli laulaja, jota kriitikot vihasivat, mutta yleisö rakasti.
 
Elokuvantekijöillä Stefan Bergilla ja Magnus Gerttenilla on ollut käytössään runsaasti arkistomateriaalia ja he ovat haastatelleet ihmisiä, jotka olivat Björniä lähellä.

Tuloksena on ainutlaatuinen muotokuva, joka esittää uusia puolia rohkeasta idealistista ja hänen jatkuvasta hyväksynnän hakemisestaan, jota hän ei lapsena koskaan saanut. Ruotsissa dokumentti sai ensi-iltansa syyskuussa ja sen ovat nähneet valkokankaalla jo yli 100 000 ihmistä.


Tusen bitar - elokuva Björn Afzeliuksesta
Ohjausi: Magnus Gertten & Stefan Berg
Tuottaja: Lennart Ström, Auto Images
http://www.bjornafzelius.com/

S

100 min

DCP/DVD

Ei suomenkielisiä tekstejä

PRESSIMATERIAALI

TRAILER

 

ANTBOY - MUURAHAISPOIKA

Tuiki tavallinen 12-vuotias Pelle on ihastunut samalla luokalla olevaan
hemaisevaan vaaleaverikkö-Amandaan. Ongelmana on kuinka lähestyä tyttöä,
joka tuskin tietää pojan edes olevan samalla luokalla. Kaikki muuttuu
muurahaisen puraistessa Pelleä, jolloin tämä saa supervoimat ja muuttuu
Muurahaispojaksi. Kun kamala Kirppumies sieppaa Amandan, Muurahaispoika
päättää suorittaa sankarimaisen pelastuksen. 

 

Antboy / Muurahaispoika 

ohjaaja: Ask Hasselbalch

näyttelijät: Oscar Dietz, Nicolas Bro, Samuel Ting Graf, Amalie Kruse Jensen

 

Kieli: Tanska

Tekstitys: Suomen- ja ruotsinkielinen tekstitys

 

Tanska 2013

kesto 77 min

 

OPPIMATERIAALI

 

PRESSIMATERIAALI

 

 

SYÖDÄ, NUKKUA, KUOLLA

Rasa on 20-vuotias, työskentelee vihannespakkajana ja asuu yhdessä isänsä kanssa
pienessä taajamassa Koillis-Skoonessa. Hän menettää kuitenkin työpaikkansa ja tehtaalla ja alkaa ponnistella sen eteen että hän voisi jäädä kotikyläänsä.
Gabriela Pichlerin esikoisohjaus on jo voittanut palkintoja ympäri maalimaa. Ruotsissa elokuva sai äskettäin 5 Guldbaggenia (Ruotsin Jussit).

 

Syödä, nukkua, kuolla / Äta, sova dö (ENSI-ILTA 12.4.2013)

ohjaaja: Gabriela Pichler

käsikirjoitus: Gabriela Pichler
näyttelijät: Nermina Lukac, Milan Dragisic, Jonathan Lampinen

Ruotsi 2012

K 12

kesto 105 min

 

OPPIMATERIAALI

 

PRESSIMATERIAALI

 

JÄÄLOHIKÄÄRME

Mick on suurkaupungin kasvatti, jonka sosiaaliviranomaiset lähettävät tädin hoitoon pikkupaikkakunnalle Pohjois-Ruotsiin. Sopeutuminen uuteen tilanteeseen lumisen talven keskellä ei ole helppoa, mutta uusien ystävien ansiosta asiat alkaa sujua. Sitten kuitenkin viranomaiset suuressa viisaudessaan löytävät Mikille sopivan sijaisperheen. Kuka tietää parhaiten, mikä lapselle on hyväksi: sosiaaliviranomaiset, häntä rakastavat verisukulaiset vai pitäisikö peräti kuulla mitä lapsella itsellään on sanottavaa?

 

Jäälohikäärme / Isdraken (ENSI-ILTA 16.11.2012)

ohjaus: Martin Högdahl

Ruotsi 2012

K 7

kesto 77 min

 

OPPIMATERIAALI

 

 

PRESSIMATERIAALI JA KUVAT

 

APINATYTÖT

Teini-ikä on raadollista aikaa. Ystävyyssuhteet tulevat usein punnituiksi, ja heräävä seksuaalisuus käynnistää tunteita, joiden käsittely voi olla hyvinkin piinallista ja hämmentävää. Harva elokuva on kyennyt kuvaamaan tuota aikaa yhtä viiltävän kirkkaasti kuin Lisa Aschanin upeasti kuvattu, trillerimäinen She Monkeys.
Elokuvan päähenkilö on vikellystä (ratsastusakrobatiaa) harrastava Emma, joka ystävystyy joukkuetoverinsa, kauniin Cassandran kanssa. Kokeneelta vaikuttava Cassandra auttaa Emmaa harjoituksissa ja opettaa esimerkillään flirttailemaan poikien kanssa, mutta asetelma muuttuu pian, kun Emma saa itsevarmuutta. Myös lähestyvät joukkuekarsinnat alkavat luoda jännitettä tyttöjen välille, ja lisäpaineita aiheutuu, kun toisen kiintymys muuttuu ystävyyttä syvemmäksi.
Toisaalla Emman pikkusisko Sara oppii, että tyttöjen käytökselle on aivan erityisiä odotuksia. Itsenäisen tytön mielenliikkeet hämmentävät erityisesti yksinhuoltajaisää ja lastenvahtina toimivaa serkkupoikaa. Molempien siskosten tyynen pinnan alla kytee tummia tunteita, ja on selvää, että elokuva ei voi loppua kiiltokuvamaisiin tunnelmiin. – Marjo Pipinen / HIFF

 

Apinatytöt (ENSI-ILTA 4.11.2011)

ohjaaja Lisa Aschan

käsikirjoitus: Lisa Aschan & Josefine Adolfsson
näyttelijät: Mathilda Paradeiser, Linda Molin, Isabella Lindquist

musiikki: Sami Sänpäkkilä

Ruotsi 2011

K 11, tarkastusnumero 268849

kesto 80 min

 

OPPIMATERIAALI

 

PRESSIMATERIAALI

 

ALISTUMINEN

Toisen maailmansodan aikana teollisuus tuotti noin neljä miljoonaa tonnia kemikaaleja vuodessa, nyt volyymi on paisunut 5 000 miljoonaan tonniin. Erilaisia kemikaaleja on noin satatuhatta.
Ihmiskunta pelaa vaarallista uhkapeliä. Vasta hiljattain on alettu ymmärtää muun muassa cocktail-efektiä eli yhteisvaikutusta ja nykyisen kemiallisen ympäristön vaikutusta syntymättömiin lapsiin, seuraavaan sukupolveen.
  Dokumentissa Stefan Jarl tutkittaa om verensä. Sieltä löytyi satoja kemikaaleja, kuten raskasmetalleja, kadmiumia, ftalaatteja, perfluorattuja yhdisteitä ja vanhoja torjunta-aineita PCB:tä ja DDT:tä, jotka pysyvät luonnossa pitkään.
Elokuvassa esiintyvät pari kymmentä professoria ja asiantuntijaa. Kaikki ovat yhtä huollestuneita, Miksi alistumme?

 

Alistuminen / Underkastelsen (ENSI-ILTA 3.2.2012)

ohjaus: Stefan Jarl

Ruotsi 2010

K 7, tarkastusnumero 268964

kesto 87 min

 

PRESSIMATERIAALI JA KUVAT

 

PRESSIMATERIAALI

 

SOS MUSTAKARI

Norjalainen seikkailuelokuva. 12 -vuotias Noora asuu saarella yhdessä perheensä kanssa. Viedessään lammasta laitumelle hän kuulee hiljaista ujellusta ja löytää lahdenpoukamasta hylkeenpoikasen. Tämä leikkii poijulla, johon on kiinnitetty omituinen paketti. Myös saarella tapahtuu kummia. Nooran äiti vuokraa pieniä kalastusmajoja turisteille ja yksi heistä, saksalainen Dieter, on hylkeenmetsästäjä. Nooran täytyy tehdä kaikkensa, ettei hylkeenpoikanen päädy Dieterin käsiin. Samaan aikaan saaren muut vierailijat etsivät kuumeisesti rannoilta kadonnutta pakettia. Kun vanhemmat joutuvat äkillisesti lähtemään saarelta, jäävät lapset yksin saarelle hämäräperäisten vieraiden kanssa. Yön lähestyessä myrsky nousee ja puhelinlinja on katkaistu...

 

SOS Svartskjær

ohjaaja Arne Lindtner Næss

Norja 2007

K 11, tarkastusnumero 231691

kesto 90 min

 

PRESSIMATERIAALI

OPPIMATERIAALI

 

KOTKANPYYTÄJÄN POIKA

12-vuotias Bazarbai ei ole kuin muut ikäisensä paimentolaispojat. Hän haluaisi jättää taakseen kotiseutunsa vihreät laidunmaat Länsi-Mongoliassa ja tuntea kaupungin sykkeen: Bazarbain suurin haave on päästä Ulan Batoriin. Mutta hänen isällään on toisenlaiset suunnitelmat. Isä toivoo, että
joku päivä poika seuraa hänen jalanjälkiään kuuluisana kotkanpyytäjänä. Kun perheen vanhempi poika lähtee Ulan Batoriin, Bazarbai tulee katkeraksi. Kotka-festivaalin aikana isän palkintokotka pakenee Bazarbain käsistä ja poika lähtee etsimään lintua. päättää seurata lintua ja hankkia sen
takaisin. Tämä vie pojan pitkälle ja jännittävälle matkalle läpi kuohuvien koskien ja lumisten vuorien – ja lopulta hän päätyy Ulan Batoriin, unelmien kaupunkiin.

 

Tämä jännittävä seikkailu-elokuva sai maailmanensi-iltansa tämän vuoden Berliinin elokuvajuhlissa.

 

Örnjägarens son

ohjaaja René Bo Hansen

Ruotsi/Saksa 2009

S, tarkastusnumero 228155

kesto 82 min

 

OPPIMATERIAALI

 

PRESSIMATERIAALI

 

SUPERBROIDI

10-vuotias Antonilla on autistinen isoveli, Buller, joka tarvitsee paljon apua, jopa koulumatkalla tien ylittämisessä täytyy Antonin auttaa häntä. Kyllästynyt pikkuveli ei toivo mitään muuta niin hartaasti kuin tavallista, normaalia isoveljeä, joka pelaisi hänen kanssaan ja puolustaisi koulun kiusaajajengiltä, joka vainoaa häntä päivittäin koulun pihalla.
Poikien yksinhuoltajaäiti, Anja, haaveilee ‘normaalista’ perhe-elämästä. Hän toivoo myös Buller-poikansa paranemista ja luottaa tiibetiläiseen terveysteehen autismin parantajana. Buller haluaa vain, että Anton olisi onnellinen ja tyytyväinen. Hän piirtelee kuvia Antonille lukemattomista, kutsuvasti kimmeltävistä taivaan tähdistä ja avaruudesta.
Eräänä päivänä Anton on koulun kanssa retkellä ja hän huomaa savuavan, tulikuuman multakasan.

 

Viesti opettajalta koululaisesityksen jälkeen:

"Kiitämme Superbroidi-elokuvasta. Oli juuri oikea valinta 9-12 -vuotialiie, he seurasivat elokuvan kiinnostuneina ja eläytyen."

 

Superbroidi / Superbror 

ohjaaja: Birger Larsen

käsikirjoitus: Åke Sandberg
näyttelijät: Lucas Odin Clorius, Victor Kruse Palshøj, Andrea Reimer

Tanska 2009

K 7

kesto 93 min

 

OPPIMATERIAALI

PRESSIMATERIAALI

 

 

 

KARLA JA KATRINE

12-vuotias Karla kutsuu Katrinen mukaan kesämökille toivoen, että heistä tulisi taas parhaat ystävykset. Onneksi Katrine vastaa myöntävästi ja niin koko porukka, eli Karlan äiti, isäpuoli, pikkuveljet ja äidin ystävätär Dolly suuntaavat matkansa kesämökille. Siellä tytöt yrittävät paikata ystävyyttään, mutta mopovarkaat, ihastus ja aikuiset, joilla on omat ongelmansa, eivät helpota asiaa.

 

Karlasta kertovat elokuvat perustuvat tanskalaisen Reneé Toft Simonsenin suosittuihin kirjoihin.

 

Elokuva sopii erityisesti luokille 4-6.

 

Karla og Katrine

ohjaaja: Charlotte Sachs Bostrup

Tanska, 2009

K 7, 

kesto 96 min

 

Koululaisesityksen jälkeistä palautetta:

"Elokuvasta tykättiin ja salista kuului paljon naurua!"

 

 

 

KARLA JA JONAS

 

Karla ei ole unohtanut Jonasta, eikä myöskään suudelmaa jonka sai häneltä kesälomalla. Hänellä ei kuitenkaan ole ollut rohkeutta soittaa lastenkodissa asuvalle Jonakselle, vaikka haluaisikin. Paras ystävätär Katrine rohkaisee Karlaa ottamaan poikaan yhteyttä ja tietenkin Jonas on valmis tapaamaan taas. Pari lähtee yhdessä matkalle jonka tarkoituksena on löytää Jonaksen äiti.

 

Karlasta kertovat elokuvat perustuvat tanskalaisen Reneé Toft Simonsenin suosittuihin kirjoihin.

 

Karla og Jonas

ohjaaja Charlotte Sachs Bostrup

Tanska, 2009

 K 7, 

kesto 85 min

 

 

KARLAN PALAPELI

10-vuotiaalla Karlalla on vaikea palapeli. Hän odottaa innolla joulua, mutta hänen äidillä ja isäpuolella ei ole aikaa jouluaskareisiin. Karlan hartain toivomus on, että koko perhe, mukaanlaskien isä Frank, voisi viettää joulua yhdessä vaikka äidillä ja isällä onkin hankala tulla toistensa kanssa toimeen. Miksi hänen perheensä ei voi olla yhtä täydellinen kuin muiden vaikuttaa olevan?

 

Karlasta kertovat elokuvat perustuvat tanskalaisen Reneé Toft Simonsenin suosittuihin kirjoihin.

Karlas kabale

ohjaaja Charlotte Sachs Bostrup

Tanska 2007

K 7

kesto 90 min

KATSO TRAILERI